Szerelmesek Fesztiválja

A programok nem csak szerelmeseknek szólnak, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy a legősibb és legnépszerűbb múzsa, a SZERELEM hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, előadásban, humorban, beszélgetésben. A Fesztiválon kicsi és nagy, fiatal és fiatalos, szerelmes és nem szerelmes - mindenki megtalálja a maga szórakozását.

A fesztiválon kiderül, hogy a legősibb múzsa, a szerelem hogyan jelenik meg zenében, színházban, versben, filmen, előadásban, humorban, beszélgetésben.

Szentgotthárd 2015-ben hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első alkalommal a Szerelmesek Fesztiválját. A szervezők ígérete szerint a Fesztiválon kicsi és nagy, fiatal és fiatalos, szerelmes és nem szerelmes, mindenki megtalálja a maga szórakozását. 

A fő programelemeken túl – több helyszínen – vásár, filmfesztivál a Csákányi László Filmszínházban, szerelmes programok a St. Gotthard Spa & Wellness termálparkban, kézműves foglalkozások, játékok, ugrálóvár, fotózás illetve számos egyéb kiegészítő program várja a látogatókat.